Retur Piese Auto Dezmembrari Pallady

Cumparatorul poate renunta la produsele achizitionate din magazinul online DezmembrariPallady.ro, in termen de 30 zile calendaristice de la receptionarea lor.

Serviciul „30 de zile drept de retur” nu afecteaza in niciun fel dreptul de retragere in 14 zile, in cazul comertului la distanta, conform OUG 34/2014 art. 9/1.

* Conform legislatiei in vigoare, dreptul de retragere este aplicabil doar clientilor persoane fizice.

* Dreptul de retragere se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

* Produsele comandate prin comenzi speciale, externe pentru care s-a solicitat avans si care au fost aduse la solicitarea clientului, nu se pot returna

Nu se accepta la retur:

– Produsele cu ambalajul deteriorat sau fara ambalaj, fara etichetele si inscriptionarile specifice
– Produsele lipsite de accesoriile si componentele originale
– Piesele care prezinta urme de montaj, vopsire sau sudura
– Coletele care au mentionata suma de ramburs pe eticheta de transport

Cheltuielile de returnare vor fi suportate in totalitate de catre Cumparator, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la primirea returului la sediul nostru.

– In cazul unui retur la care se solicita „Colet la schimb” taxa de transport va fi 60 de lei (30 colet tur, 30 colet retur)

In cazul in care nu se respecta conditiile de retur ale produselor, taxa de returnare a produsului refuzat este suportata de cumparator.

Deterioararea produselor in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare in cazul unei returnari de produs duce la refuzarea receptiei coletului si implicit refuzarea returului.

Cum returnezi produsele vandute de DezmembrariPallady.ro

Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului in termenul specificat, cu toate accesoriile si impreuna cu ambalajul nedeteriorat. Toate componentele produsului NU trebuie sa prezinte urme de deteriorare, de uzura sau de montaj, altfel returnarea va fi refuzata.

– Pasul 1: Se completeaza formularul de retur de mai jos

– Pasul 2: Se trimite produsul la adresa noastra, afisata mai jos. In pachet trebuie sa puneti o copie a facturii fiscale si formularul de retur tiparit.

Produsele se vor returna prin orice serviciu de curierat agreat de Cumparator pe adresa de mai jos, fara a opta pentru serviciul ramburs. Banii se vor returna dupa inspectia pieselor intr-un cont bancar pus la dispozitie de client.

Dezmembrari Pallady ( SC MG & AC Alex & Geany )

Strada Nicolae Teclu, nr. 5, sector 3, Bucuresti

Recomandam sa trimiteti coletul insotit de fisa de retur completata (care se poate descarca de aici) pentru a usura procesarea returului. Puteti formula orice alta declaratie neechivoca in care va exprimati decizia de retragere din contract, transmisa pe un suport durabil, spre exemplu pe e-mail, la adresa vanzari@dezmembraripallady.ro

Rambursarea banilor

Dupa ce produsele au fost acceptate la retur, rambursarea banilor se va face intr-un cont bancar mentionat de client in formular, in termen de 14 zile calendaristice de la receptia produsului.

Pentru efectuarea transferului bancar trebuie sa specificati numarul contului IBAN, numele titularului si CNP-ul.

ATENTIE – Contul IBAN trebuie sa apartina persoanei/societatii pe numele careia s-a eliberat factura!

Restituirea contravalorii produselor returnate se poate face si in numerar, la predarea produselor la sediul nostru din Bucuresti, Strada Nicolae Teclu, nr. 5, sector 3

Pentru orice probleme legate de comanda dumneavoastra care nu par a putea fi rezolvate pe email va rugam sa luati legatura cu Alexandru telefon: 0785945740 sau email: vanzari@dezmembraripallady.ro

Back to top